Bedrijf

Drie generaties

1962. Soliflex, onafhankelijk fabrikant en installateur van horizontale jaloezieën, opent zijn deuren. 50 jaar en 3 generaties later verwelkomt de onderneming nog elke dag nieuwe klanten en wordt het ruime gamma nog continu uitgebreid.

Vandaag is Soliflex de referentie voor binnenzonwering, raamdecoratie en aanverwante producten en nog altijd is de zonweringspecialist een onafhankelijk fabrikant en installateur.

 

Vaste waarden

Soliflex levert en installeert zijn systemen in heel België en garandeert nog steeds dezelfde principes en waarden die het bedrijf maakten tot wat het vandaag is:

 • Service op maat

  Het Soliflex-team staat steeds voor u klaar, voor grote en kleine bestellingen.

 • Kwaliteit

  Onze producten worden op regelmatige tijdstippen onderworpen aan de strengste testen. Op die manier kunnen wij u verzekeren dat ze altijd voldoen aan de recentste normen.

 • Duidelijke en correcte technische informatie

  Onze medewerkers beschikken over een schat aan technische kennis en ervaring.

 • Perfect maatwerk

  Onze eigen opmetings- en plaatsingsdienst levert perfect maatwerk.

 • Eerlijke prijzen

  U betaalt geen woekerprijzen die de kosten van een ellenlange rij tussenpersonen moeten dekken. U koopt het product dat u nodig heeft immers rechtstreeks van de fabrikant.

Maar dat is niet genoeg...

Soliflex investeert ook in innovatie en zoekt voortdurend naar nieuwe manieren om u, onze klant, die esthetische meerwaarde te bieden die u nastreeft. Om u de kwalitatieve meerwaarde te bieden die u verdient.

Wij volgen de laatste technische ontwikkelingen op de voet en optimaliseren onze technieken voortdurend. Child Safety normen, motorisatie en sturing, BREEAM-certificering… Voor elke specifieke vereiste van uw project kunt u bij ons terecht.

Graag bedanken wij u voor uw bezoek aan onze webpagina. Heeft u vragen of wenst u meer inlichtingen over een project op maat, aarzel dan niet om ons te contacteren. Uw verbeelding is immers de blauwdruk die Soliflex hanteert om van uw idee een geslaagd concept te maken.

Wij helpen u graag verder.

Briekhoekstraat 3 . 8890 Moorslede . info@soliflex.be
Site by WITTER