nieuws

16.07.2020Sorry, we zijn tijdelijk gesloten...

... en zijn terug tot uw dienst vanaf dinsdag 18 augustus 2020.

Hou het ondertussen zonnig, veilig en gezond!

(graag ontvangen we al uw dringende vragen in deze periode via urgent@soliflex.be)

12.06.2020Covid19 - update III

Geen twee zonder drie! Hier zijn we met een nieuwe en voorlopig... hopelijk... laatste Covid19-update.

Sinds onze heropstart hebben we stap per stap onze activiteiten hernomen. Vol enthousiasme en met de nodige veiligheidsmaatregelen gaan we voor u vanaf maandag 15 juni 2020 terug een stapje verder.

Laat de zon maar komen, wij zijn terug!

30.04.2020Covid19 - update II

De zon komt voorzichtig van achter de wolken...

Wij maken ons klaar om gefaseerd terug op te starten. Behoudens nieuwe maatregelen van de overheid & tussentijdse interne evaluaties, kunnen we u al voorstellen wat vanaf volgende datums zal mogelijk zijn:

 • vanaf maandag 04 mei 2020:
  • leveringen door professionelen
  • afhalingen door professionelen (enkel voor orders die reeds klaar lagen vóór onze tijdelijke sluiting)
 • vanaf maandag 11 mei 2020:
  • gedeeltelijke opstart productie
  • gedeeltelijke opstart installaties (enkel voor orders die reeds klaar lagen vóór onze tijdelijke sluiting)
  • opstart advies on site & maatname voor professionele klanten

Elke wijziging betreffende deze datums zal u kunnen raadplegen via onze website.

Met dringende vragen of mededelingen kunt u tijdens deze uitzonderlijke periode nog steeds terecht op urgent@soliflex.be. Wij proberen u dan zo goed en snel als mogelijk verder te helpen.

En nog altijd... Zorg goed voor uzelf en voor elkaar!

17.04.2020Covid19 - update

Behoudens nieuwe maatregelen van de overheid, staan wij graag terug tot uw dienst vanaf maandag 04 mei 2020. Elke wijziging betreffende deze datum zal u kunnen raadplegen via onze website.

Met dringende vragen of mededelingen kunt u tijdens deze uitzonderlijke periode nog steeds terecht op urgent@soliflex.be. Wij proberen u dan zo goed en snel als mogelijk verder te helpen.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar!

19.03.2020Covid19

Eerder werd door de Nationale Veiligheidsraad besloten de bestaande anti-coronamaatregelen te versterken. Voor ons bedrijf betekent dit onder meer dat wij de principes van de sociale afstand van minimaal 1,5m ten allen tijde nauwgezet moeten respecteren, indien wij onze werken willen verder zetten. Deze belangrijke regel kunnen wij niet garanderen voor onze activiteiten, zoals o.m. klantenbezoeken en installaties.

Bovendien worden zowel in ons land als elders in Europa tal van maatregelen gerespecteerd door onze leveranciers en partners. Hierdoor kunnen zij de continuïteit van hun leveringen niet aanhouden en nemen bijgevolg ook meer en meer de verantwoorde beslissing om volledig te sluiten. De impact hiervan op de bevoorrading voor onze eigen productie spreekt voor zich.

U begrijpt dat wij ons door deze overmacht genoodzaakt zien onze activiteiten tijdelijk stop te zetten vanaf vrijdag 20/03.

Wat betekent dit concreet voor u?

 • Alle afspraken voor advies, opmeting, levering, installatie etc. worden opgeschort. Van zodra als mogelijk, nemen wij contact met u op hierover.
 • Behoudens nieuwe maatregelen van de overheid, staan wij graag terug tot uw dienst vanaf maandag 20 april 2020. Elke wijziging betreffende deze datum zal u kunnen raadplegen via onze website.
 • Met dringende vragen of mededelingen kunt u tijdens deze uitzonderlijke periode terecht op urgent@soliflex.be. Wij proberen u dan zo goed en snel als mogelijk verder te helpen.
24.05.2019Nieuw gamma verduisteringsgordijnen van VELUX®

De nieuwe 'Colour by You' Collectie is er!

Kies tussen 1800 kleuren voor uw verduisteringsgordijnen en maak ze zo uniek als uzelf.

Met de 'Colour by You' Collectie, kan u de kleur van uw verduisteringsgordijn aanpassen aan uw eigen stijl. Pas je gordijnen aan aan de kleur van uw muur, uw tapijt of living... En zorg er zo voor dat uw gordijnen mooi in uw interieur passen.

Shop ze bij ons, al vanaf € 63 excl. BTW!

 

19.09.2018We gaan Olympisch!

De kantoren van het BOIC (Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité) werden heruitgevonden door tussenkomst van K-ONCEPT. Tof dat wij deel mochten uitmaken van dit sportieve project!

27.11.2017Het waarom van de antibacteriële ketting

Het is weer die periode van het jaar... Hoesten, niezen en snuiten... En we weten dat 80% van de besmettingen via contact met een besmet persoon of gebruiksvoorwerp gebeuren. Geen geruststellend cijfer...

Daarom maken we graag van de gelegenheid gebruik om u onze antibacteriële bedieningsketting voor te stellen.

In ziekenhuizen bewees deze al zijn nut. Uit uitvoerige testen bleek dat 83% van de bacteriën niet overdraagbaar is via een koperen oppervlak en dat het besmettingsgevaar voor MRSA met maar liefst 96% daalde. En omdat besmettingen niet beperkt blijven tot een ziekenhuisomgeving is deze ketting ook leverbaar voor thuis en op kantoor.

Beschikbaar in de kleuren goud en zilver.

02.10.2017Nieuw in ons gamma: rechthoekige onderlat

Wij introduceren onze rechthoekige onderlat voor rolgordijnen, bovenop ons bestaande aanbod onderlatten.

Door haar moderne vorm komt deze strakke onderlat uitstekend tot haar recht in zowel private als professionele interieurs. De mix van elegantie en robuustheid maakt het plaatje af. Bovendien is de onderlat ook heel geschikt voor grote raampartijen.

Deze mooie onderlat is te verkrijgen in 6 verschillende kleuren.

Nieuwsgierig? Vraag ons gerust naar meer info!

30.09.2016Ready for takeoff bij Deloitte

De eerste werfvergadering in de Gateway building @ Brussels Airport is een feit. De komende maanden zullen wij voor de nieuwe kantoren van Deloitte op een toplocatie honderden rolgordijnen produceren en installeren! #workwithaview

07.09.2016Nieuw gamma insectenwering

Frisse lucht nodig? Ontdek ons nieuw gamma vliegenramen en -deuren! Onze XL-schuifvliegendeur biedt een ruime keuze aan opties en oplossingen... Nieuwsgierig? Vraag ons gerust naar meer info!

Briekhoekstraat 3 . 8890 Moorslede . T +32 (0) 51 20 26 31 . F +32 (0) 51 22 28 61 . info@soliflex.be
Site by WITTER