Verticale jaloezieën bieden in heel wat uiteenlopende situaties een elegante oplossing. En ook in het geval van een grote glaspartij zijn ze een interessante optie: ze laten u immers toe het zonlicht te weren uit uw kantoorruimte of kamer zonder dat u het visuele contact met de buitenwereld hoeft te verliezen. Dit type raambekleding draagt tevens bij aan de akoestiek van uw kantoor en zorgt voor een moderne toets in uw interieur. Verticale jaloezieën zijn beschikbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen: elegant en chic, trendy en strak... Maar ook voor de verschillende industrietakken beschikt Soliflex over meerdere opties: van een moderne of klassieke zonwering voor uw kantoor tot systemen die voldoen aan de antibacteriële vereisten voor uw labo of research center.

  • In ons aantrekkelijke palet van texturen en kleuren vindt u zeker de textiellamel die u in gedachten had. Alles kan: transparant, verduisterend… De ideale oplossing om nieuwsgierige blikken te vermijden.
  • De onderhoudsvriendelijke PVC lamellen van Soliflex zijn beschikbaar in heel wat verrassende uitvoeringen: uni, geperforeerd, met structuur.

Maak uw keuze:

 

Briekhoekstraat 3 . 8890 Moorslede . info@soliflex.be
Site by WITTER